Research‎ > ‎

Pre-training assesment (Bucharest 2014)

Chestionar general de evaluare a intelegerii conceptelor si al nivelului de experienta practica in domeniul dezvoltarii durabile

Stimate participant in cadrul programului LeadSUS – Leadership in Sustainability,
Prezentul chestionar are scopul evaluarii generale a gradului dumneavoastra de intelegere a conceptelor dezvoltarii durabile si a nivelului experientei practice pe care o aveti in aplicarea acestor concepte. 
Chestionarul este destinat in exclusivitate persoanelor inscrise deja in cadrul programului LeadSUS care doresc participarea in cadrul cursului pilot organizat in perioada 29.10 – 04.11 la Bucuresti. 
Rolul sau este de a ajuta echipa de coordonare a proiectului in selectarea a 20 de cursanti care detin deja un nivel relevant de intelegere si experienta in domeniul dezvoltarii durabile, nivel care sa le permita analiza materialului de curs si a metodelor de predare.
Sesiunea de instruire pilot face parte din faza de testare a cursului inainte de lansarea oficiala. In cadrul acestei faze a proiectului ne dorim calibrarea materialelor si a metodelor de predare cu ajutorul recomandarilor participantilor.
Va multumim pentru interesul si disponibilitatea de a participa in cadrul sesiunii pilot de instruire si pentru timpul pe care il acordati parcurgerii acestui chestionar.
Rezultatele evaluarii dumneavoastra va vor fi comunicate individual pana cel tarziul la data de 22.10.2014 (inclusiv) impreuna cu confirmarea sau infirmarea participarii dumneavoastra in cadrul acestei sesiuni. 
In cazul in care nu veti fi selectat pentru participare in cadrul sesiuni in sala a cursului pilot, veti avea posibilitatea sa urmati on-line cursurile LeadSUS sau in cadrul unei noi sesiuni la sala care va fi organizata in primavara anului 2015 (de asemenea pe baza unei selectii prealabile).

Mentiuni importante: 
1. Pentru participarea la instruirea in clasa, este indicat sa stapiniti limba engleza la nivel conversational deoarece o parte din lectorii prezenti la curs vor fi din Franta.
2. Orarul de instruire va fi zilnic de la ora 9.00 – 17.00
3. Daca nu aveti disponibilitate de timp integral pentru toate cele 5 zile de instruire in perioada 29.10 – 04.11.2014 (conform orarului specificat mai sus), va rugam sa nu parcurgeti evaluarea

Grila de punctaj utilizata pentru evaluarea raspunsurilor dumneavoastra


Experienta
Nivel evaluare 0 ani 1-3 ani 3-5 ani Peste 5 ani
Puncte / domeniu 0 5 8 10
Punctaj maxim: 100 puncte

Intrebari generale
Nivel evaluare Raspuns corect (daca variantele selectate sunt corecte) Raspuns partial corect (majoritatea variantelor selectate sunt corecte) Raspuns partial incorect (majoritatea variantelor selectate sunt incorecte) Raspuns incorect (toate variantele selectate sunt incorecte)
Puncte / intrebare 10 8 6 0
Punctaj maxim 150 puncte

LeadSUS – Leadership in Sustainability pre-assesment questionnaireComments